Sākums > Ziņas > SIA Lebens klientiem

Ziņas

SIA Lebens klientiem

17.03.2020

Diemžēl mums visapkārt strauji izplatās Covid-19.

Mēs, SIA Lebens, vienmēr atbildīgi attiecamies pret klientu, partner un personāla veselību un labsajūtu. Tāpēc pamatojoties uz PVD un valsts institūciju ieteikumiem jau pirms kāda laika mēs ieviesām stingrus pasākumus. Visiem SIA Lebens darbiniekiem pēc iespējas biežāk jādezinficē un jāmazgā rokas, jāievēro distance no citiem cilvēkiem, kā arī ikdienā jādezinficē viņu darba vietas. Papildus tam mēs nodrošinām, ka visiem mūsu darbiniekiem ir pieejams personīgais drošības aprīkojums, kad vien viņi to vēlas. Visiem SIA Lebens darbiniekiem tiek uzdots izolēt sevi un atturēties no ierašanās darbā, ja ir kaut mazākās saaukstēšanās pazīmes vai paaugstināta ķermeņa temperatūra. Visi SIA Lebens darbinieki ir atcēluši savus ceļojumu vai darba braucienu plānus.

Pateicoties šiem piesardzības pasākumiem, nevienam no SIA Lebens darbiniekiem nav diagnosticēts vīruss Covid-19.

Uzņēmums Lebens, kā vienmēr, turpina savu darbu un dara visu iespējamo, lai klientiem sniegtu jumta materiālus, siltumizolācijas un hidroizolācijas materiālus , kas nepieciešami jūsu biznesam tik kritiskos brīžos. SIA Lebens darbinieki darīs visu iespējamo mēs ceram, ka tiks galā ar šo īstermiņa situāciju.

Mēs turpināsim jūs informēt par visām būtiskām izmaiņām mūsu pakalpojumos. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums jebkurā laikā.

Ar cieņu, SIA Lebens Valdes priekšsēdētājs B.Levensons

SIA "Lebens"
Jumta segumu un piederumu ražošana un tirdzniecība.
Būvmateriālu tirdzniecība.
Copyright ©2024
Rīga, Rankas iela 10
P. - Pk: 8:00 - 17:00
S., Sv.: Slēgts