Par mums

Mūsu kompānija dibināta 1994.gadā un ir uzkrājusi ļoti lielu pieredzi jumtu segumu, sienu apdares un citu saistīto materiālu ražošanā, transportēšanā, tirdzniecībā un montāžā.

Kopš 2002.gada izveidota metāldakstiņu un profilēto jumtu segumu un sienu apdares materiālu ražošana no plānlokšņu tērauda, kā arī atklāta profilēto ūdensnoteku sistēmu ražošanas līnija.

Mūsu produkcija atbilst visiem Eiropas Savienības normatīviem un kvalitātes kritērijiem.

Lebens pārstāvji efektīvi darbojas Daugavpilī, Liepājā, Madonā, Cēsīs un Viļņā.

Mums pieder ekskluzīvas tiesības Latvijā pārstāvēt TechnoNicol korporācijas produkciju, polimērbitumena membrānas „Оргкровля”, viļņotās bitumena loksnes „Ondura”, bezazbesta cementa šķiedru loksnes «ECO-DACH». Tāpat mums pieder viļņoto bitumena lokšņu „Onduline” izplatīšanas tiesības Latvijā.

Mēs par jumtu segumiem un saistītajiem materiāliem zinām VISU!
Kompānija Lebens apvieno visplašāko preču klāstu, ražošanu un katra darbinieka augstu profesionalitāti. Mēs nodrošinām materiālus jaunu jumtu segumu ierīkošanai un esošo segumu renovācijai, apdares elementus, palodzes, jebkuras nestandarta skārda detaļas un visus palīgmateriālus jumtu ieklāšanas darbiem.

Mūsu klienti saņem maksimālu preču klāstu un pilnu servisu! Mēs uzņemsimies visas jūsu rūpes un problēmas, kas saistītas ar jumtu segumu ieklāšanu, nodrošinot arī garantiju un uzturēšanu.

Mūsu pastāvīgie principi darbā ar klientiem ir profesionalitāte, godīgums, apkalpošanas kultūra un individuāla pieeja.

SIA "Lebens"
Jumta segumu un piederumu ražošana un tirdzniecība.
Būvmateriālu tirdzniecība.
Copyright ©2024
Rīga, Rankas iela 10
P. - Pk: 8:00 - 17:00
S., Sv.: Slēgts